Na úvodní stránku





Cartoon Network během října ve volném vysílání

Redakční poštou

2019-09-20

Různé

Přečteno: 870


Dětský televizní kanál Cartoon Network bude možné v průběhu celého října sledovat na několika kanálech ve volném vysílání.


Oblíbené dětské seriály z dílny dětského kanálu Cartoon Network nabídnou zdarma tito poskytovatelé:

 

 

  • EDERA Group

  • DIGI CZ

  • PODA a.s.

  • Centronet

  • T-Mobile CZ

  • O2 CZ

  • Kabel Servis Praha s.r.o.

  • Sledovanitv.cz

  • NETBOX + Planet A

  • UPC/VODAFONE

  • Skylink

 

Již od září 2017 mohou diváci sledovat oblíbené seriály Ben 10, Raketové holky a další tvorbu z dílny Cartoon Network i v češtině. Cartoon Network tímto krokem rozšířil svou evropskou síť o Česko a Slovensko u příležitosti svého 25. výročí.

 

24hodinové vysílání originálního animovaného obsahu zahájil kanál Cartoon Network už 1. října 1992 a naprosto tak změnil dosavadní nabídku animované zábavy. Během let si Cartoon Network vybudoval cestu k srdcím dětí i dospělých i díky inovativním přelomovým seriálům jako Čas na dobrodružství, Steven Universe, Gumballův úžasný svět či OK K.O.! Let´s Be Heroes. Po
25 letech se tak fanoušci kreslených seriálů v České republice a na Slovensku dočkali nejen oblíbených kreslených postav klasických seriálů Cartoon Network, ale i možnosti seznámit se s novými programy tohoto kanálu v českém jazyce.

 

 

O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných
a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako
Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe
a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!

 

Cartoon Network nabízí, od svého uvedení coby celoevropského televizního kanálu v roce 1993, lokalizovaný obsah napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou, kde je dostupný v 19 jazycích a ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cartoon Network příznivcům přináší obsah také prostřednictvím cenami ověnčené internetové stránky přístupné i z mobilních zařízení, řady her, videí, licencovaných hraček a dalšího zboží. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod Time Warner.

Více informací: www.cartoonnetwork.cz nebo https://www.facebook.com/CartoonNetworkCesko/.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz