Na úvodní stránku





Dubnové tipy z Divadla v Dlouhé

2media.cz

2020-03-28

Kultura

Přečteno: 792


Co nabízí na duben 2020 Divadlo v Dlouhé.


3x Adrian Mole

Pokud jste ještě neviděli Tajný deník Adriana Molea ve věku 13 a ¾,ověnčenýtitulem Komedie roku na GRAND Festivalu smíchu v Pardubicích, máte ideální příležitost, protože v dubnu jej v Divadle v Dlouhé hrají celkem třikrát: 14., 20. a 22. dubna. Hudební retro inscenace Miroslava Hanuše podle kultovní knihy Sue Townsendové s humorem připomíná nejtěžší okamžiky v životě, které zažil každý z nás – dětství mizí v dáli, hormony se bouří, rodiče se rozvádějí a navíc ty problémy s pletí…

 

50. repríza Oblomova

Výroční reprízu, a to padesátou, oslaví ve středu 15. dubna inscenace Oblomov. V titulní roli exceluje Michal Isteník, držitel Ceny Alfréda Radoka 2011 v kategorii talent roku a Ceny Thálie 2014 za roli Čičikova v inscenaci Mrtvé duše. Zdařilá adaptace legendárního Gončarovova románu v Divadle v Dlouhé je dílem režisérky Hany Burešové a tvůrčího týmu spolupracovníků.

 

Rodinná představenío víkendu i ve všední den

Do Divadla v Dlouhé můžete přijít s dětmi nejen o víkendu či ve svátek, ale i ve všední den odpoledne, kdy se připojíte ke Klubu mladých diváků. Pro jeho členy se hraje ve čtvrtek 2. dubna od 14 hodin Nebe – peklo, oceňovaná rodinná inscenace, považovaná za jeden z nejlepších dramatických textů pro děti a mládež posledních let. Oblíbenou programovou stálici O líné babičce uvádí Dlouhá v dubnu pro veřejnost dvakrát – na velikonoční pondělí 13. dubna a v neděli 19. dubna, vždy od 15 hodin.

 

Novinka Bez roucha

Repertoár Divadla v Dlouhé v březnu zpestřila divácky mimořádně vděčná komedie Bez roucha světoznámého dramatika Michaela Frayna. Dnes už klasické dílo na téma, jak se dá i nedá dělat divadlo, v první části přibližuje průběh poslední generální zkoušky před premiérou bulvární frašky, ve druhé pak její devadesátou reprízu nahlíženou ze zákulisí. Přijďte se pobavit 17., 24. a 25. dubna!

Předprodej vstupenek on-line na webu https://www.divadlovdlouhe.cz/ nebo v pokladně Divadla v Dlouhé, v Dlouhé ulici 39 v Praze 1

 

Kontakty

 

Divadlo v Dlouhé

https://www.divadlovdlouhe.cz/

Dlouhá 727/39, Praha 1


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024






reklama: bb.billboard.cz