Na úvodní stránku





Prázdninové tréninkové kempy ve stolním tenisu v Praze Karlíně

TTC Praha

2012-07-16

Sport

Přečteno: 4135


TTC Praha – klub stolního tenisu pořádá již čtvrtým rokem v Centru zábavy Karlín prázdninové tréninkové kempy ve stolním tenisu.


     Dva týdenní tréninkové kempy pořádá letos v Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova) TTC Praha – klub stolního tenisu.

 

     Červencový kemp již porběhl a konal se v termínu od 9. do 17. 7. 2012. Z důvodu malého počtu zájemců probíhal pouze jednofázově. Tréninky byly odpoledne od 18 do 20 hodin od pondělí do pátku. Kemp měl čtyři stálé účastníky, jjeichž počet doplňovali příležitostní zájemci o trénink a tak se trénovalo ve čtyřech až sedmi hráčích.

 

     Na kempu trénovali zkušení trenéři Vojtěch Košák (hráč 3. ligy za Loko Vršovice, 31. až 40. v Praze a Jan Duspiva (hráč extraligy a 3. ligy za Loko Vršovice, 14. v Praze). Tito trenéři budou trénovat i na druhém kempu v srpnu.

 

     Druhý kemp se bude konat v termínu od 13. do 17. 8. 2012. Zde se již snad bude trénovat dvoufázově, protože již nnyí jsou přihlášeni tři účastníci na celý kemp, další účastník přihlášení zvažuje a další je přihlášený na dopolední tréninky.

 

     Cena tréninkového kempu je 1.600,-- Kč. V případě volné kapacity je možno se zúčastnit i jednotlivého tréninku za 200,-- Kč. Trénovat se bude na šesti stolech, kapacita je tedy 12 míst. Protože kemp probíhá v herně stolního tenisu pro veřejnost, budou neobsazená místa nabízena veřejnosti, proto s přihláškami příliš neotálejte. Každý stůl rezervovaný veřejností snižuje tréninkovou kapacitu o dvě místa.

 

     Menší počet účastníků na kempu dává výhodu individuálnějšího tréninku, kdy se mohou trenéři více věnovat jednotlivcům.

 

      Podrobnosti o aktuálním obsazení kempů najdete na http://www.centrumzabavy.info/karlin/cinnost.php?id=12.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024






reklama: bb.billboard.cz