Na úvodní stránku





Nábory pro zájemce o pingpong

TTC Praha

2012-07-17

Sport

Přečteno: 4250


Oddíl stolního tenisu TTC Praha provádí celé prázdniny nábor nových zájemců do nové sezóny – školního roku.


     Oddíl stolního tenisu TTC Praha působí v Praze Karlíně, kde má rekreační i registrovaný oddíl. všechny jeho oddíly hrají v herně stolního tenisu Centrum zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 – Karlín, která se nachází cca 200 m od stanice metra Křižíkova.

 

     Rekreační oddíl hraje v pondělí od září do června mezi 17. až 21. hodinou. Zde probíhá dlouhodobá soutěž jednotlivců ve dvou výkonnostních skupinách, která je doplněna občasnými jednorázovými turnasi dvouher a čtyřher.

 

     Registrovaný oddíl hraje soutěže Pražského svazu stolního tenisu. A tým hraje 3. třídu, B tým 5. třídu a C tým až E tým 6. třídu. Do nové sezóny plánujeme postavit ještě F tým, do kterého nám zatím chybí 2 až 3 hráči. Rovněž bychom potřebovali posílit tým žen, který hraje 1. třídu. Zde chybí jedna až dvě hráčky.

 

     Samostatnou kapitolou je mládež TTC Praha. Ta trénuje v pondělí a středu od 15.30 do 17.00 hodin. Na posílení byly zyvedeny tréninky ještě ve čtvrtek, které ale moc obsazené nejsou. V oddílu mládeže trénuji jak rekreační tak registrovaní hráči a to pod vedením trenéra licence C.

 

     Pro veřejnost pořádá TTC Praha turnaje. Víkendové jsou většinou v sobotu, výjimečně v neděli popř. ve svátky a bývají ve třech výkonnostních kategoriích. V období mimo sezónu, kdy se nehrají soutěže, jsou pořádány ještě turnaje ve středu v jedné výkonnostní kategorii. Tyto turnaje začínají v 18 hodin, ty víkendové jsou od rána, kdy začíná njesilnější kategorie, na niž v poledne navazuje prostřední kategorie a po ní je odpoledne nejslabší kategorie. Aktuální přehled turnajů pro veřejnost najdete na http://www.centrumzabavy.info/akce.php.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024






reklama: bb.billboard.cz