Na úvodní stránku





Školička a Hudební kurzy MH music – ideální pro rozvoj hudebních, tvůrčích a rozumových schopností dětí.

Redakční poštou

2013-04-11

Volný čas

Přečteno: 1852


Unikátní Školička specializující se na rozvoj nadání dětí ve věku od 3 do 6 let a originální kurzy MH music pro předškoláky i školáky v září významným způsobem rozšíří nabídku vzdělávacích aktivit v Praze.


Rozmanité programy pro různé věkové kategorie, alternativní, ověřené pedagogické postupy, individuální a citlivý přístup ke každému dítěti – to jsou základy, na kterých tato vítaná novinka staví. Dopolední Školička i odpolední Hudební kurzy MH music budou otevřeny v Praze 6 - Dejvicích od 2. září. V prvním zářijovém týdnu jsou na programu zdarma přístupné ukázkové lekce a individuální konzultace. Školička i Hudební kurzy MH music už několik let s úspěchem fungují v Teplicích.

„Naše aktivity směřují k cíli vzdělávat a spoluutvářet komplexní osobnost dítěte. A to s důrazem na duševní rozvoj dětí prostřednictvím aktivního provozování hudby a podněcování k vnímání světa kolem sebe.  Koncept, který nabízíme, je svého druhu jedinečný,“ zdůrazňuje Magda Halžová, jednatelka Školičky Teplice a Hudebních kurzů MH music. Raritou, v obdobných zařízeních nevídanou, je především výuka klavíru, flétny a také perkuse už od věku 3-4 let. Nespornou výhodou je také zapojení moderních technologií včetně  iPadu do výuky ve školce nebo kurzy Chytré hlavičky pro zvídavé děti od 3 let, kde se do hloubky zabývají tématy jako je vesmír, záhady přírody, architektura apod. „Naši pedagogové jsou odborníky v tom, co vyučují. To znamená, že například hru na flétnu ve školce učí absolvent konzervatoře, ne amatér. Naopak výuku v rockové sekci mají na starost rockeři s mnohaletou praxí v kapelách, ne absolventi hudebních škol – teoretici,“ vysvětluje Magda Halžová.

Školička nabízí výběr z pěti dopoledních vzdělávacích programů: Chytré hlavičky, Angličtina a tanec, Písničky - rytmika – flétna, Výtvarná dílna  s keramikou, Písničky - rytmika – klavír. Díky malému počtu dětí ve skupině a citlivému profesionálnímu přístupu je všem dětem, včetně výjimečně nadaných, věnována adekvátní péče a pozornost. Děti nejsou rozděleny do skupin podle věku, ale podle schopností, většinou ale pracují společně a navzájem si pomáhají.

Hudební kurzy MH music jsou založeny na individuální výuce v oborech klavír, kytara, zpěv, příčná flétna, zobcová flétna, housle, elektrická a basová kytara & bicí. Určeny jsou začátečníkům i pokročilým každého věku – způsob a intenzitu výuky si mohou zvolit podle svých možností a zájmu: Lekce Just play pro pokročilé muzikanty, kteří chtějí hrát známé melodie pro radost. Lekce Classic pro intenzivní výuku. Masterclass pro výjimečně talentované studenty. Lekce Tandem pro přátele, kteří chtějí prožívat radost z hudby společně. „Nejsme ani hudební škola, kde musí žáci plnit osnovy ani kurzy, kde vám nikdo nezaručí kvalitu výuky a kde není žádná návaznost. Jdeme svou vlastní cestou hudebního vyučování – tak, jak to bylo odjakživa – zcela individuálně,“ uzavírá Magda Halžová.

KONTAKTY

www.skolicka-mh.cz  - dopolední školička, odpolední kurzy pro předškolní děti

www.mhmusic.cz - individuální hudební lekce


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz