Na úvodní stránku





Dnes začíná Bambiriáda

Miloslav Fuček

2013-05-23

Pozvánky

Přečteno: 1910


V tomto týdnu vyrostlo na Dejvickém náměstí v Praze stanové městečko, v kterém bude ode dneška až do neděle probíhat Bambiriáda – největší přehlídka volnočasových aktivit pro děti a mládež.


Bambiriáda začíná denně od 9.00 hodin, vstup je zdarma a s výjimkou neděle je do 18.00 hodin, v neděli pouze do 17.00 hodin.

 

Bambiriády se tradičně účastní i Informační centrum oddílů a klubů, které hostí ve své expozici spolupracující TTC Praha – klub stolního tenisu, TJ ORS Praha a TJ Stolní tenis Praha, který provozuje hernu stolního tenisu Centrum zábavy.

 

Expozice ICOKu, v níž vse prezentuje Klub správných kamarádů Praha a Agentura ICOK, se nachází vpravo od pódia, stojíte-li k němu čelem. Najdete ji podle pingpongového stolku, který bude stát před stanem, v kterém bude naše expozice. Ve velkém stanu je nás letos šest.

 

Klub správných kamarádů pro vás přichystal obdobné soutěže jako loni. Průběžně si můžete vyluštit kvíz o počítačích a Internetu, vyluštit Sudoku, pro menší děti je určeno malování na čtvrtku. Dále zde bude probíhat soutěž Napověz a uhodni, která má dvě kola a je určena pro dvojici. V prvním kole se hádají se slovní nápovědou věci, v druhém kole se hádají pantomimicky předváděná povolání.

 

TTC Praha připravilo soutěž ve skákání přes švihadlo, která probíhá průběžně. Průběžně si můžete také zahrát pingpong. Volné hraní nebude pouze v době konání turnajů, které proběhnou celkem tři a to v pátek, sobotu a neděli, vždy od 14 hodin. Dnes tedy bude čas na to trénovat na tyto turnaje.

 

V sobotu a neděli bude probíhat tradiční soutěž ve vyndavání Ježka z klece. Časy ještě upřesníme zítra.

 

Včera jsem chystali naší expozici, kde se celkem budeme střídat tři – Láďa, Honza a Míla. Hotové jsou nástěnky, kde si můžete prohlédnou fotografie z činnosti TTC Praha – oddílu stolního tenisu a to zejména jeho mládežnického oddílu. K dispozici zde budou letáčky s nábory nejenom do oddílu mládeže, ale i do rekreačního oddílu, který hraje každé pondělí. Získáte zde i informace o víkendových turnajích pro veřejnost a prázdninových trénincích pro veřejnost.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024






reklama: bb.billboard.cz