Na úvodní stránku





Vodafone představuje Tarif pro dítě zdarma

Redakční poštou

2013-09-17

Zajímavé nabídky

Přečteno: 1802


Vodafone navazuje na Red tarify a představuje nabídku zaměřenou na děti.


Balíček s názvem „Tarif pro dítě zdarma“ může svému dítěti pořídit každý rodič, který používá tarif Red, Red se vším všudy, nebo Red Premium se smlouvou. Pokud tuto nabídku rodiče pořídí do konce října, získá dítě zadarmo neomezené volání a SMS do sítě Vodafone a 20 MB dat. Vodafone také dlouhodobě podporuje bezpečnost dětí při používání mobilních telefonů.
 
„Chceme rodičům ukázat, že se nemusí bát pořídit svým dětem mobil ani v nižším věku. Důležité je, aby byli dobře informováni o tom, k čemu jejich potomek mobil používá. Mobil může také pomoci vést děti k zodpovědnosti. Proto jsme se rozhodli nabídnout tarif pro děti už od šesti let,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.
 
„Jak již bylo řečeno, mobil rovná se zodpovědnost. A to zodpovědnost dítěte i rodiče. Dítě je zapotřebí ’vybavit’ nejen po technické stránce, ale i znalostmi pravidel fungování reálného světa a být mu vždy k dispozici v případě neobvyklé situace. Pouhá instalace bezpečnostního software či nějakého rodičovského zámku zdaleka nestačí,“ dodává Tomáš Přibyl, bezpečnostní specialista.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024






reklama: bb.billboard.cz