Na úvodní stránku





Nabídka víkendových pronájmů herny stolního tenisu v Centru zábavy Karlín

TAMeK

2013-10-01

Zajímavé nabídky

Přečteno: 1991


S ohledem na úbytek víkendových turnajů z důvodu většího zapojení žáků TTC Praha do mládežnických turnajů Grand Prix, nabízíme hernu k pronájmu ve volné soboty a neděle, kdy nepořádáme vlastní turnaj.


Oddíl TTC Praha, který je pořadatelem turnajů v Centru zábavy, se nyní více zaměřuje na práci s mládeží. Vzhledem k omlazení členské základym nyní navštěvujeme pražské turnaje Grand Prix nejenom v kategorii starších žáků, ale i v kategorii mladších žáků. Díky tomu bude několik víkendů, kdy nebude v Centru zábavy turnaj ani v sobotu ani v neděli.

 

V letošním roce budou bez turnajů víkendy 19. až 20. 10. (jsme na GP starších žáků a na kvalifikaci přeboru družstev mladších žáků), 2. až 3. 11. (jsme na přeborech družstev starších a mladších žáků), 9. 11. (jsme na Grand Prix mladších žáků), 23. 11. (jsme na Grand Prix starších žáků) a 1. 12. (jsme na Grand Prix mladších žáků). Podobná situace nastane několikrát i v roce 2014 v měsících leden ža duben.

 

Ve víkendových dnech, kdy nepořádáme turnaj, nabízíme hernu k pronájmu na váš vlastní turnaj za 1.000,-- Kč (do 4 hodin – např. od 9 do 13 hodin) nebo za 1.500,-- Kč do 8 hodin (např. od 9 do 17 hodin) nebo za 2.000,-- Kč na celý den. Takovýto pronájem je třeba si domluvit s nejméně týdenním předstihem buď ve recepci a nebo s předsedou TJ Stolní tenis Praha, která jednu provozuje na telefonu 603 451 965. Zda se turnaj koná nebo ne, zjistíte replicas de relojes rolex v kalendáři akcí na http://www.centrumzabavy.info/akce.php. Předstih objednávky je potřeba proto, abychom vám zajistili do herny obsluhu, protože pravidelná obsluha zde nebude, protože recepční je současně trenérem mládeže TTC Praha a bude doprovázet žáky na turnaji.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024






reklama: bb.billboard.cz