Na úvodní stránku





Výtvarné kurzy pro děti i dospělé ve studiu Bubec v Praze – Řeporyjích: Nikdy není pozdě začít!

Redakční poštou

2015-10-27

Pozvánky

Přečteno: 1426


Originální výtvarné kurzy se v uměleckém studiu Bubec na Řeporyjském náměstí 1 v Praze 5 – Řeporyjích konají pravidelně po celý týden, ve dvou navazujících semestrech.


Zkušení lektoři rozvíjejí bezprostřední kreativitu dětské tvorby, dospělé nadšence provádějí klasickými výtvarnými technikami i novými technologiemi. Kurz pro děti od 6 do 17 let je na programu repliche orologi v úterý, středu a čtvrtek odpoledne, kurzy pro dospělé pak v pondělí a v pátek vpodvečer. V dopoledních hodinách, od pondělí do pátku, je pro děti od 2 do 6 let otevřen Baby Bubec s bohatým, smysluplným programem, přirozeně rozvíjejícím jejich osobnost a kreativitu. Děti kreslí, malují, modelují a tím zdokonalují jemnou motoriku a chuť vyjadřovat se výtvarnou formou, hrají hry podporující logické přemýšlení a početní dovednosti.

Studio Bubec založené v roce 2000 sochařem Čestmírem Suškou, režisérem Janem Hřebejkem, hudebníkem Karlem Holasem a dalšími obyvateli Prahy 5 – Řeporyjí celoročně pořádá výtvarné kurzy, tvůrčí dílny s mezinárodní účastí, dílny pro střední a vysoké školy, výstavy, prezentace s doprovodným hudebním a divadelním programem, výtvarné dílny pro děti, semináře a přednášky. Ve studiu působilo mnoho známých českých umělců, například Petr Nikl, František Skála, Magdalena Jetelová, Jiří David a další.

Více na www.bubec.cz


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024






reklama: bb.billboard.cz