Na úvodní stránku





Volný čas


Pionýři do vesmíru

Lidé se mohou zapojit jako jednotlivci nebo mohou vytvořit vlastní posádku -- nemusí jít jen o oddíly, ale třeba i o pracovní kolektivy, rodiny, party a podobně.

Redakční poštou

02.06.2021

Volný čas

Přečteno: 791


Mladí ladí dětem přináší tipy, co s dětmi v karanténě

Bavte se doma s držitelem Grammy Oranem Etkinem.

Redakční poštou

24.04.2020

Volný čas

Přečteno: 889


Skautský den

Zájem o skauting je v Česku dlouhodobě velmi vysoký. Za posledních deset let vzrostl počet skautek a skautů o polovinu a Junák – český skaut, největší výchovná organizace pro děti a mládež v zemi, se tak stal jednou z nejrychleji rostoucích národních skautských organizací v Evropě i na světě. Aktuálně je skautů a skautek v Česku 67 959. A stejně jako před stoletím jsou i dnes díky skautské výchově připraveni na výzvy i krizové situace.

Redakční poštou

24.04.2020

Volný čas

Přečteno: 925


Sedět se založenýma rukama není ve skautské povaze

Jak pomáhají v dnešní těžké době zlínští skauti?

Redakční poštou

17.04.2020

Volný čas

Přečteno: 803


Co dělat doma s dětmi? Čtěme si.

Co dělat doma s dětmi? Čtěme si. Všichni dohromady a alespoň dvacet minut denně, vyzývá organizace Celé Česko čte dětem

2media.cz

16.04.2020

Volný čas

Přečteno: 811



7 z 10 lidí by dětem doporučilo skauting, zjistil průzkum Ipsosu. Najít místo ve skautském oddíle ale může být složité

Se začátkem školního roku hledají rodiče možnosti, jak by jejich děti mohly trávit smysluplně volný čas. Aktuální výzkum agentury Ipsos přináší vysvětlení, proč mnohé skautské oddíly na poptávku rodičům odpovídají ‘plno’. Více než dvě třetiny společnosti totiž vidí skauting v pozitivním světle. Ve skautu podle respondentů člověk zažije spoustu zážitků, mezi hlavní hodnoty skautingu pak patří ochrana přírody, pomoc druhým a spolupráce.

Redakční poštou

18.09.2019

Volný čas

Přečteno: 868


Koncert Děti dětem začíná třetí dekádu

Desítky dětí na jevišti, jež předvedly hudební a taneční vystoupení mnoha žánrů, stovky nadšeně fandících a tleskajících dětí v hledišti, významní hosté a předání prestižního ocenění, které si stejně jako celá akce drží tradici již 21 let. Tak by se dal shrnout další ročník koncertu Děti dětem, který v sobotu 3. 2. 2018 uspořádal Pionýr ve spolupráci s Nadací Dětem 3. tisíciletí v Kongresovém centru Praha.

Redakční poštou

07.02.2018

Volný čas

Přečteno: 1152


Dvacet let koncertu Děti dětem

Je to tak, koncert, při kterém dětem patří jeviště i hlediště, uspořádal Pionýr spolu s Nadací Dětem 3. tisíciletí v sobotu 4. února už podvacáté. Letošní ročník sice trochu více připomínal narozeninovou oslavu se vzpomínkami na předchozí koncerty, hlavními postavami programu byli ale i letos úspěšní účastníci otevřené kulturní soutěže Pionýrský Sedmikvítek, kteří na pódiu předváděli své hudební a taneční umění. V plně obsazeném Společenském sále Kongresového centra Praha je potleskem odměňovalo dvanáct stovek diváků, především dětí.

Redakční poštou

06.02.2017

Volný čas

Přečteno: 1222


Nic není nemožné, stačí si vybrat dobrý tábor!

Stačí se zeptat některého z více než 21 000 táborníků, pro které letos v létě Pionýr nachystal prázdninové dobrodružství. Někteří z nich vyrazili na napínavou plavbu na moře, jiní se ocitli v kůži trosečníka Robinsona, další soutěžili v pěstování hub, ocitli se v pohádce, stali se hollywoodskými filmaři, stavěli Egyptské pyramidy, lovili v různých částech Afriky zvířata pro zoologické zahrady, putovali po dávném Japonsku a osvobozovali ho z područí tyrana... Není také žádným překvapením, že více z našich táborů bylo letos inspirováno výročím narození Karla IV., a to je jen pár příkladů.

Redakční poštou

20.09.2016

Volný čas

Přečteno: 1399


Proč čekat? Najděte svůj dobrý tábor už teď!

Ať si počasí nebo kalendář říká, co chce, letní prázdniny jsou už opravdu blízko -- obzvlášť pokud chcete, aby vaše děti část z nich strávily na letním táboře, který bude opravdu dobrý. Naštěstí nejste na hledání sami. Pomocnou ruku nabízí projekt Opravdu dobrý tábor, který spolek Pionýr odstartoval už před dvanácti lety.

Redakční poštou

03.05.2016

Volný čas

Přečteno: 1361



Příměstský tábor zaměřený na stolní tenis

TTC Praha pořádá v Centru stolního tenisu Ďáblice příměstský tábor zaměřený na stolní tenis pro děti do 15 let.

TTC Praha

06.04.2016

Volný čas

Přečteno: 1427


Vyšehrad v dubnu 2016

Co nabízí Vyšehrad dětem v dubnu?

Redakční poštou

01.04.2016

Volný čas

Přečteno: 1522


V Ďáblicích se formuje nový spolek pro kulturu a volný čas

V Ďáblicích se formuje nový spolek, který by se měl v ďáblické sokolovně postarat o kulturní a volnočasové aktivity, které by doplnily sportovní vyžití skolovny.

Miloslav Fuček

06.03.2016

Volný čas

Přečteno: 1543


Děti tleskaly dětem

V sobotu 30. ledna 2016 se v pražském Kongresovém centru sešla více než tisícovka dětí na tradičním koncertu Děti dětem, který již podevatenácté pořádal Pionýr a Nadace Dětem 3. tisíciletí. Jako každý rok zaplnily děti jeviště i hlediště a večer plný hudby a tance mohl začít!

Redakční poštou

16.02.2016

Volný čas

Přečteno: 1434


Studio Bubec v Praze – Řeporyjích: netradiční školka pro nejmenší děti i výtvarné kurzy pro všechny generace

Vítaným řešením pro rodiče, kteří nemají hlídání pro své ratolesti nebo nejsou spokojeni s nabídkou stávajících mateřských škol, je baby BUBEC v Praze – Řeporyjích. Baby BUBEC, školku hrou, obrazem, tancem a divadlem, mohou děti navštěvovat dlouhodobě i nárazově, třeba jen vybrané dny v týdnu.

Redakční poštou

07.12.2015

Volný čas

Přečteno: 1661


[1] | [2] | [3] | Následující >>>


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz