Na úvodní stránku





Nábor nových hráčů do oddílu mládeže TTC Praha

TTC Praha

2018-01-08

Sport

Přečteno: 1092


Oddíl mládeže TTC Praha provádí nábor nových hráčů – žáků a žákyň.


Zahájili jsme nábor nových hráčů zejména ročníků 2010 až 2004, individuelně i starších. Trénujeme v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8.

 

Přípravka pro nejmenší má tréninky ve čtvrtek od 15 do 16 hodin. K dispozici jsou dva ministoly. Tyto tréninky jsou zaměřeny hlavně na rozvoj pohybové motoriky a obratnosti.

 

Ostatní tréninky jsou v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin a ve středu a čtvrtek od 16.00 do 17.30 hodin. Při tréninku využíváme tréninkový robot a sparinga.

 

Trénujeme na sedmi stolech. Tréninky vede trenér licence B. Zájemcům můžeme natestovat i vhodnou pálku, kterou si potom mohou našim prostřednictvím zakoupit.

 

Hráče v oddílu dělíme v rámci každé tréninkové skupiny do tři kategorií. A – hráči trénující výkonnostně, kteří mají snahu se lepšit a trénují naplno a chodí na turnaje. Tito hráči by měli trénovat aspoň dvakrát týdně. Mají možnost přednostně trénovat na tréninkovém robotu či se sparingem, trenér se jim věnuje více a přispějeme jim i na natestovanou pálku.

 

V kategorii C jsou hráči, kteří se chtějí stolním tenisem pouze zabavit a stolní tenis vnímají více jako zábavu než sport.

 

V kategorii B jsou hráči, kteří se sice lepšit chtějí, ale nejsou natolik zapáleni do stolního tenisu a nebo mají více jiných zájmů, kterým dávají větší prioritu. Tito hráči v průběhu tréninku trénují s hráči kategorie C, kterým se trenér tolik nevěnuje a příležitostně si občas zatrénují s hráči kategorie A pod důkladnějším dohledem trenéra.

 

Podrobnější informace získáte od trenéra buď před začátkem tréninku nebo telefonicky na 603 451 965. Trénink si můžete přijít vyzkoušet.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024






reklama: bb.billboard.cz