Na úvodní stránku





Radio City už posedmé rozsvítí Prahu

Redakční poštou

2013-11-13

Různé

Přečteno: 1678


Pražské radio City 93,7 FM už posedmé spojilo s osobnosti české kulturní scény – tentokrát s Janem Potměšilem, Marthou Issovou, Kryštofem Hádkem, Vojtou Dykem a Janou Strykovou, aby společně zorganizovali unikátní předvánoční charitativní projekt, ve kterém spojí celou Prahu prostřednictvím největšího symbolu pražských Vánoc, vánočního stromu na Staroměstském náměstí.


Také letos může každý sponzorovat svou vlastní žárovku na tomto stromě, poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZAROVKA na číslo 87 777 a symbolicky si ji rozsvítit na webových stránkách www.radiocity.cz. Cena jedné této dárcovské SMS je 30 Kč, Nadační fond Dětský úsměv obdrží prostřednictvím o.p.s. Život dětem 28,50 Kč.

 

Letošní výtěžek podpoří Nadační fond Dětský úsměv a posluchači radia City přispějí na pražské Dětské centrum FTN - Krč. To by rádo získalo nedostatkové přístroje – oxymetry, které pomáhají monitorovat plicní a srdeční činnost malých dětí a předcházet tak případnému celoživotnímu postižení malých pacientů. Svoji podporu letos přislíbilo také pět zmíněných osobností. Patrony se letos stali: herečky Jana Stryková a Martha Issová, herci Jan Potměšil a Krryštof Hádek nebo herec a zpěvák Vojta Dyk.

 

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu!“ odstartoval v pondělí 4. listopadu a vyvrcholí 30. listopadu na Staroměstském náměstí, kde bude za přítomnosti zástupce patronů projektu a moderátorů radia City Vojty Eflera a Ivy Lecké předán symbolický šek s vybranou částkou ředitelce Nadačního fondu Dětský úsměv. Chybět nebude ani zatím utajená známá osobnost, která poté osobně rozsvítí tradiční vánoční strom.

 

Radio City děkuje všem posluchačům i patronům projektu „Rozsviťte s námi Prahu“ a především všem Pražanům, kteří se do tohoto prospěšného projektu zapojí.

 

Mgr. Michal Krčmář, marketing manager radia City


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz