Na úvodní stránku





Filmové novinky od Bontonfilmu na BD - Čtyři nové animované filmy

Redakční poštou

2015-05-18

Kultura

Přečteno: 1344


Co nového nabízí Bontonfilm na BD dětem?


Kocour v botách

Režie: Chris Miller

Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.

Cena: 399 Kč (cena BD)

Legendární parta

Režie: Peter Ramsey 

Nejnovější dobrodružství společnosti DreamWorks přináší legrační a kouzelný příběh o legendárních ochráncích – Jacku Frostovi, Velikonočním zajíčkovi, Santa Clausovi, víle Zuběnce a Večerníčkovi, kteří se úplně poprvé představují ve společném filmu! Když začne hrozit, že si zlý Bubák podmaní celý svět, je na našich oblíbených hrdinech, aby ochránili naděje a sny všech dětí. Okouzlující film pro celou rodinu je nabitý napětím i smíchem a podle kritiků nabízí spoustu zázraků, originality a dobrosrdečnosti.

Cena: 399 Kč (cena BD)

Megamysl

Režie: Tom McGrath

Neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců. Díky skvělému hereckému obsazení včetně Tiny Fey a úžasné animaci je Megamysl geniální... Dokonalý film pro všechny věkové kategorie.

Cena: 399 Kč (cena BD)

Kung Fu Panda 2

Režie: Jennifer Yuh

Jack Black znovu propůjčil svůj hlas postavě Poa v animovaném filmu společnosti DreamWorks KUNG FU PANDA 2, nelítostně vtipném a „úžasném“ (THE SUN) pokračování na Cenu Akademie® nominovaného snímku. Po si až dosud užíval života Dračího bojovníka, teď ho ale čeká první opravdová výzva. Společně se svými kamarády a mistry kung fu, Pěti postrachy, se musí vydat na výpravu epických rozměrů, na jejímž konci se utkají s tím úplně nejmocnějším nepřítelem. KUNG FU PANDA 2 nabízí skvěle namíchaný koktejl plný nekonečného napětí, půvabného vyprávění a dokonalé animace v úplně novém báječném příběhu.

Cena: 399 Kč (cena BD)


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz