Na úvodní stránku





Oblíbené Taneční hrátky s Honzou Onderem na ČT Déčko budou mít pokračování!

Redakční poštou

2015-11-20

Volný čas

Přečteno: 1425


Tanec golfistů, Pirátský tanec, Tanec zahradníků, Beatbox, Punk, Šavlový tanec… Názvy desetiminutových Tanečních hrátek s Honzou Onderem napovídají, že tanec může být skvělá zábava. A co je hlavní – pro děti je tou správnou motivací k pohybu, při kterém s ladnými tanečními kroky zároveň posílí a protáhnou tělo.


Zatímco na podzim dětský program ČT Déčkovysílá přes 30 dílů, autor Hrátek Jan Onder už promýšlí díly nové, které se budou natáčet v únoru a na obrazovkách České televize se objeví už během března!

Aktuálně Jan Onder, dvojnásobný vítěz taneční show StarDance ...když hvězdy tančí, působí jako hlavní choreograf sedmé řady této populární soutěže. Některé z celebrit, známých osobností z různých oborů, které v letošním StarDance tančí, se objeví mezi hosty chystaných Tanečních hrátek s Honzou Onderem.„Díly budou velmi pestré, diváky čeká spousta moderní a netradiční hudby. Vše se navíc bude odehrávat ve vylepšené dekoraci s novými rekvizitami,“ slibuje Honza. Scénáře si píše sám, ve studiu mu pomáhá jeho partnerka Lucie Hunčárová a čtyři dětské taneční páry.

Tanec rozvíjí tělesnou motoriku, je nejpřirozenějším sportovním pohybem a předchází jeho nedostatku v dnešní počítačové době. „Tanec může být hrou, při které se děti učí pracovat se svým tělem, vnímat rytmus a nenápadně si osvojí základy společenského chování, zdůrazňuje zkušený tanečník a respektovaný lektor. Jan Onder pořádá kurzy pro mládež a děti pravidelně již od roku 2008 v Ostrově, Sokolově, Karlových Varech a nyní i v Praze.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz