Na úvodní stránku





Studio Bubec v Praze – Řeporyjích: netradiční školka pro nejmenší děti i výtvarné kurzy pro všechny generace

Redakční poštou

2015-12-07

Volný čas

Přečteno: 1660


Vítaným řešením pro rodiče, kteří nemají hlídání pro své ratolesti nebo nejsou spokojeni s nabídkou stávajících mateřských škol, je baby BUBEC v Praze – Řeporyjích. Baby BUBEC, školku hrou, obrazem, tancem a divadlem, mohou děti navštěvovat dlouhodobě i nárazově, třeba jen vybrané dny v týdnu.


V dopoledních hodinách, od pondělí do pátku, od 9.00 do 13.00, je proděti od 2,5 do 6 let připraven bohatý, podnětný program, přirozeně rozvíjející jejich osobnost a kreativitu. Děti kreslí, malují, modelují a tím zdokonalují jemnou motoriku a chuť vyjadřovat se výtvarnou formou, hrají hry podporující logické přemýšlení a početní dovednosti, tančí, zpívají a užívají si řady dalších smysluplných činností. Samozřejmostí je individuální přístup i dostatek pohybu v přírodě, na čerstvém vzduchu v přilehlé zahradě BUBEC a sousedním Prokopském údolí. Pravidelně se konají lekce angličtiny s rodilými mluvčími: Music se Scottem, Primary English club s Caitlin. V případě zájmu je možná i výuka základů francouzštiny hravou formou. Díky spolupráci baby BUBCE se studiem BUBEC děti absolvují četná inspirativní setkání s respektovanými umělci.

Další aktivitou uměleckého studia BUBEC v Praze – Řeporyjích jsou odpolední výtvarné kurzy pro děti (6 – 15 let, úterý – pátek od 13.00 do 16.45) a večerní kurzy pro dospělé (středa a čtvrtek od 18 do 19.45). Kurzy jsou zaměřeny na výuku tradičních technik (vhodné jako příprava na talentové zkoušky na umělecké školy), ale i experimenty s neobvyklými médii, individuální rozvíjení talentu a imaginace, doplněné besedami o umění.

Více informací na www.bubec.cz


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024






reklama: bb.billboard.cz