Na úvodní stránku





Internet mládeži bilancoval roční činnost

Martin Fencl

2017-02-07

Různé

Přečteno: 1288


Minulý týden bilancoval Internet mládeži, z.s. na výroční členské schůzi svoji činnost.


Výroční členskou schůzi zahájil ředitel Miloslv Fuček zprávou o činnosti, v které konstatoval: "Internet mládeži má za sebou 21 let své činnosti a stojí před ním dvaadvacátý rok. V tomto roce došlo k úplné transformaci z občanského sdružení na spolek a také k transformaci činnosti - nyní audemars piguet replica se spolek zabývá už pouze provozem intenretových portálů pro děti a mládež.

Provoz kancelář nadále funguje díky spolupráci s TTC Praha, TJ Stolní tenis Praha, TJ ORS Praha a Ďáblové Praha, z.s.  a dále Ing. Miloslav Fučka, kteří se na jejím provozu finančně spolupodílejí a spoluvyužívají ji. 

Bývalá klubovna je nyní kombinována s druhou kanceláří. Vzhledem k jejímu většímu prostoru je možno ji využívat i jako malou klubovnu, mohla by posloužit třeba Klubu stolních her a šipek. Zatím slouží převážně na schůze a jako druhá kancelář.

V provozu nadále udržujeme portály Magazín eKamarád, Dětská seznamka, Tisková agentura mladých eKamarád, Speed Express a Písmákův deník. Spuštění portálů Teen-ager.cz a Osídlení.cz bylo zatím odloženo."

Následovala zpráva o hospodaření za rok 2016, která vyšla pozitivně. Mírný zisk 874,18 Kč znamená prakticky vyrovnaný rozpočet.

Dále byl schálen plán činnosti a rozpočet na letošní rok a probírala se výroční zpráva za rok 2016, která byla nakonec jednomyslně schválena.

Pro letošní rok Internet mládeži žádné převratné změny nechystá. "Na nějaké výraznější akce chybí finance a personální kapacity", vysvětluje Václav Fabián."V současné době máme jednoho webového programátora a administrátora v jedné osobě, který vše dělá plně dobrovolnicky. Takže jeho kapacitu plně vytěžuje Magazín eKamarád a Dětská seznamka. Udržení jejich provozu je naší prioritou."

Schválená výroční zpráva by se během tohoto týdně měla objevit na internetových stránkách.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024






reklama: bb.billboard.cz